lighthouse development programme 2018
Click to play video

Lighthouse Development Program

Lokal styrka med Mastercard

Mastercards hjärta ligger i att stötta lokala företag med stora ambitioner. Med globala muskler och bred kunskap skapar vi möjligheter för mindre aktörer att ta nästa steg. Vi är stolta över att just nu ha fyra innovationsprojekt igång. Läs mer om projekten här.

Startups till nästa nivå

Lighthouse Development Program är ett nordiskt och baltiskt FinTech-initiativ skapat av Mastercard tillsammans med NFT Ventures. NFT Ventures är en investerare inom nordisk och baltisk finansiell teknik. Mastercard är ett globalt företag med enorma resurser och bred branschkunskap.

Kombinationen av ett globalt nätverk och lokal sakkunskap är ovärderlig för startups som vill skala upp. I en serie av workshops arbetar vi nära för att lösa de viktigaste tillväxtutmaningarna och utforska nya samarbeten.

Har du en startup på en nordisk eller baltisk marknad med inriktning på FinTech, datasäkerhet, e-handel eller liknande? Då är du varmt välkommen att ansöka.

Start Path

Världen är i ständig förändring och tempot går i rasande takt. Med Start Path Global får ditt företag en stabil start för att kunna ta sig till nästa steg. Du får tillgång till ett stort nätverk och når framgång snabbare tack vare hjälp kring regelverk, varumärkesstrategi, implementering av ny teknik och allt däremellan.

Är ditt företag redo att ta sig an världen?

Mastercard Developers

Mastercard Developers är ett initiativ där vi ger tillgång till fler än 25 APIer för digitala betalningslösningar, datasäkerhet och nya teknologier. Detta initiativ ger kunder, partners och deras utvecklare möjlighet att innovera och utveckla deras egna affärer. Det ges även möjlighet att utforska nya betalningsintegrationer i nya kategorier såsom augmented reality, virtual reality och Internet of Things.

Läs mer