Ge dina kunder en säkrare shoppingupplevelse på nätet

Enkel, integrerad kundkontroll på nätet ger en bättre kundupplevelse

Kunderna älskar att det är bekvämt att handla på nätet. Tyvärr kan risken för bedrägeri ibland göra att kunderna väljer att inte handla. Mastercard SecureCode hanterar kundernas bekymmer gällande säkerheten vid näthandel och hjälper samtidigt till att minimera antalet kunder som avbryter sina köp.

SecureCode ger möjlighet till kontroll av kortinnehavare genom en process som är integrerad med din  webbplats och därmed snabb och smidig för dina kunder.

Hur Mastercard SecureCode fungerar

Precis som en vanlig kontroll vid en terminal så verifierar nätkunder sig mot sin kortutgivare innan  själva transaktionen kan auktoriseras. På bara några sekunder bekräftar kortutgivaren att personen som utför transaktionen är den riktiga kortinnehavaren. 

Kom igång

Att bli en SecureCode-handlare:

  1. Kontakta din transaktionsprocessor för att säkerställa att den stödjer Mastercard SecureCode. Om den inte stödjer detta, skicka ett e-postmeddelande till SecureCode_Customer_Support@mastercard.com och en representant från Mastercard kommer att kontakta dig direkt. 
  2. Ladda en SecureCode-kompatibel, handlarbaserad insticksapplikation på din server, tillgänglig från kompatibla leverantörer. Alternativt kan du kontakta en värdbaserad tjänst som utför autentiseringsprocessen åt dig. För en lista över SecureCode-kompatibla handlare, besök SecureCode technology vendors.
  3. Utför ett enkelt test med Mastercard för att kontrollera att du är redo att börja.
  4. Lägg till Mastercard SecureCode programidentifieraren till din webbplats så att kunderna vet att du arbetar för att göra deras shoppingupplevelse på nätet säkrare. Ladda ned grafik.
 
Kontakta din kortinlösare eller betalningsprocessor för att få hjälp med att komma igång med Mastercard SecureCode. 

SecureCode vendor list