Sugen? Ta del av vårt nya erbjudande

Har du inte tid att laga middag, eller bara vill unna dig själv och dina närmaste något extra.

Då är det perfekt att kunna beställa färdiglagad mat direkt hem till dörren. Under hösten samarbetar vi på Mastercard med Sveriges populäraste matleveranstjänst, Onlinepizza. Och det gör vi med ett extra erbjudande till alla som betalar med sitt sparade Mastercard. Du får 50 kr rabatt redan på det andra köpet. Lika enkelt och tryggt att betala med Mastercard som det är snabbt och bekvämt att beställa. Det finns många andra anledningar att betala med Mastercard online. Här kan du läsa mer om alla fördelar.

När du har gjort ditt första köp på onlinepizza skänks även ett bidrag till World Food Programme på 10 kr*. Det räcker till en veckas näringsrika skolmåltider för ett barn i Mali. Läs mer om om vårt samarbete med World Food Programme.

Erbjudandet är giltigt när du är registrerad på, och köper mat från onlinepizza.se med Mastercard vid två tillfällen. Minsta ordervärde 100 SEK/köp. Rabatten på 50 SEK kan lösas in vid det andra köpet inom 14 dagar från första inköpsdatumet. Det totala erbjudandet gäller endast en gång per kund under perioden 14 oktober till 11 november 2019.

*) För varje första köp, på minst 100 kr, som görs med Mastercard på Onlinepizza i Sverige under kampanjperioden (14 oktober – 11 november 2019) skänks 10 kr, vilket är värdet på en veckas skolmåltider (5 x 2 kr) till WFP. Upp till 1 000.000 kr kommer att skänkas till WFP. Det totala beloppet baseras på totalt antal användare som gör ett första köp med Mastercard på Onlinepizza. WFP stöder ingen produkt eller tjänst. För mer information, läs mer här.