Sponsorskap

Respekt, rättvisa och prestation efterfrågas inte bara inom sport och underhållning - de är även avgörande element inom Mastercards företagskultur

Genom samarbete med exklusiva partners främjar Mastercard spännande idrottstävlingar och medryckande musikevenemang, som fascinerar många fans och ger minnen för livet – Priceless! 

Mastercard är en passionerad sponsor av UEFA Champions League, PGA World Tour, BRIT Awards och Grammy Awards® samt officiell partner till Disneyland® Paris. På så sätt kan Mastercards kortinnehavare regelbundet njuta av exklusiva fördelar.

Mastercard främjar toppklassen inom fotboll sedan 1994

Passionen för fotboll förenar alla - män och kvinnor, gamla och unga. Vi är som mångårig sponsor av UEFA Champions League stolta att stödja den viktigaste turneringen för europeiska fotbollsföreningar.

UEFAs officiella webbutik erbjuder officiella marknadsföringsprodukter.

Oplev magien i Disneyland Paris med Mastercard

Bliv fortryllet af dine Disney-favoritter i deres hjem. Fem temalande fulde af klassiske Disney historier og eventyr venter på dig i Disneyland Park, fantasiens kongerige.

Eller gå om bag kulisserne i film- og tv-verdenen i Disney Studios Park. Oplev et betagende stuntshow, vilde biljagter eller det frie fald i den 4. dimension i den nye Tower of Terror™.

Det officielle samarbejde med Disneyland Paris giver Mastercard-kortindehavere tilbud ved booking og eksklusive fordele under opholdet i Disneyland Paris.

Eksklusivt Disney-legetøj, bamser, beklædning og gaver samt dvd'er, videospil og meget mere, kan man finde i Disney Online Store.

BRIT Awards med Mastercard - en spektakulär show

BRIT Awards är det mest prestigefyllda priset inom brittisk - och därmed enligt många europeisk - popmusik och är jämförbar med de amerikanska Grammy Awards®.

Prisutdelningen i London speglar de senaste musiktrenderna och mest betydelsefulla musikerna under året. Stjärnor som Adele, Rihanna, Bruno Mars och Coldplay firar i februari varje år med BRIT Awards den viktigaste kvällen för den brittiska musikscenen och vissa artister har redan vunnit flera priser.

Aktuell information om årets evenemang och vinnare hittar du här.

 

En "hole in one" – Priceless 

Mastercard®-kortet är det officiella kortet och den föredragna betalningsmetoden för European PGA Tour, US PGA Tour samt PGA Champions Tour. Genom engagemanget vid internationella PGA/LPGA-turneringar har Mastercard blivit en mångårig och tillförlitlig partner till golfsporten.

Mastercard: Officiell partner till den internationella filmfestivalen i Cannes

Filmfestivalen i Cannes är en av de mest betydelsefulla och glamorösa filmfestivalerna i världen och går av stapeln framför den Franska Rivierans hisnande kuliss.

I maj varje år belönas de bästa filmerna i olika kategorier med den eftertraktade Guldpalmen.

Även detta år är Mastercard stolta att vara en officiell partner till Filmfestivalen i Cannes.

Aktuell information om årets tillställning hittar du här