Samsung Pay med Mastercard®

Funkar praktiskt taget överallt

För att betala swipear du uppåt från skärmens nedre kant, från låst skärm, hemskärm eller standby. Verifiera med ditt fingeravtryck och placera enheten mot betalterminalen. Samsung Pay fungerar praktiskt taget överallt, från cafét på hörnet till den stora klädaffären. Börja betala med ditt Mastercard i Samsung Pay redan idag.

Kom igång direkt

Betala enkelt och säkert

Är du redo att lägga till ditt Mastercard i Samsung Pay? Lägg till ditt kort genom att skanna in kortuppgifterna med enhetens kamera och verifiera din identitet enligt din banks policy. Allt är klart på några minuter.

Mastercard genererar en unik digital “token” som kopplas till varje specifik enhet och sparas på mobilen. Token-numret skiljer sig från kortnumret, så när du använder ditt Samsung Pay vid en transaktion skickas ett token-nummer istället för det riktiga kortnumret till butiken.

Skaffa Samsung Pay

Är du redo att lägga till ditt Mastercard i Samsung Pay? Registrera helt enkelt ditt fingeravtryck samt en extra PIN-kod och skanna sedan in kortuppgifterna med enhetens kamera. Allt är klart på några minuter.

Detaljerad information på samsung.se/pay

Samsung Pay accepteras i de flesta butiker som har kortbetalning. Kompatibel enhet, Samsung-konto och godkänt bank-/betal-/kreditkort behövs.